Transport GRATUIT la comenzile peste 150 Lei!

Carp Story - Cupa Hai La Crap Hermes Peris 23-26 martie 2023

Carp Story - Cupa Hai La Crap Hermes Peris 23-26 martie 2023
Primul concurs pe 2023 pentru echipa Seduction Baits
În formație: Paul Valendorfean, Petre Munteanu și Solomon Aurelian


Aș începe prin a vă spune că îmi era dor să revin pe Hermes Periș (după aproape 3 ani), urmărind în permanență calendarul competițional al bălții, pentru a găsii o portiță în programul nostru pentru a ne permite participarea, și cum vremea este mai înaintată în temperaturi in zonă, am considerat oportună participarea noastră la acest eveniment!

Fiind început de sezon, și urmărind concursurile precedente, am decis cu colegii să începem pescuitul (etapa unu) cu momitoare pe două lansete în 80m (primul pat de nadă) și o lansetă pescuită cu bag (mix peleti) să o lipim cât putem de mult de malul opus, aici urma să nădim mai puțin, doar Boilies SuperRed 24mm solubil și tare!

  

Am împărțit pescuitul în două etape, datorită tipului concursului, acesta fiind tip Cantitate - Calitate (cele mai putine puncte) la departajare prioritate având Calitatea!
Astfel am decis sa tragem tare în prima parte a concursului pentru a ne asigura un punct la cantitate,obiectiv care l-am atins după prima noapte (cântar dimineata 90kg), acuma urmând să căutăm crapii mari, cu care urma să ne păstram o distanțare confortabilă și la cantitate!

Cu siguranță sectorizarea, și mai ales numărul mic de pești din care sa realizat clasamentul pe sectorul nostru au contat în decizia noastră când am bătut în cuie strategia, care trebuie sa recunoaștem cu puțin noroc ne-a ieșit tura asta!

Clasament Final:
@ Seduction Baits Team - Carp Story

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!